Perustukset

Niin vaan ollaankin jo siinä vaiheessa, että anturat ja sokkelit on valettu ja talomme perustukset on käytännössä valmiit! Maatöiden yhteydessä todettiin kallion tulevan vastaan oletettua aikaisemmin, jonka vuoksi talo nouseekin vähän korkeammalle. Perustukset tehtiin tuulettuvalla kantavalla alapohjalla.

Tässä  muutama (marraskuisen harmaa) kuva perustusten teosta.Anturamuotit ladottunaAnturavalu tehtynä
Sokkelielementit
LattialämmitysLattiavalu


Marraskuu on ollut hyvin hektinen kun lapsiperhearjen ja töiden lisäksi ollaan mm. viimeistelty sähkösuunnitelmia, lukittu kiintokalusteita, selvitetty liittymistä vesiverkostoon ja samalla pyritty seuraamaan talon rakennusprojektin etenemistä. Päivistä tuntuu loppuvan tunnit kesken ja raksalle ehtii harvoin valoisaan aikaan. Hommat kuitenkin etenee, joka on koko projektin kiitollisin osuus. Marraskuu melkein taputeltu ja seuraavaksi odotetaankin ensimmäisen kerroksen seinien nousemista, ja tietysti joulua!


Kommentit

  1. Kivasti näyttää etenevän perustustyöt! Tuo on kiva vaihe kun alkaa vihdoin talo muotoutua. Omasta talonrakennusprojektista on jo useampi vuosi ja välillä muistelen sitä kaiholla. Liekö aika kuitenkin kullannut muistot. Varsinkin sähkösuunnitelma tuotti kyllä hieman päänvaivaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No on kyllä palkitsevaa kun näkee konkreettisesti koko ajan talon pikkuhiljaa rakentuvan. Onhan tämä mahtavaa ja jännittävää, mutta ajoittain myös stressaavaa. Sähkösuunnitelma on kieltämättä ollut yksi haastavimmista asioista toistaiseksi. Täytyy toivoa, että ollaan osattu ottaa kaikki huomioon!

      Poista

Lähetä kommentti

Suositut postaukset